DJI 0716_web

Söralidsvägen 13

Söra, Österåker

Tillfälle! Nu saluför vi en härlig tomt med mycket bra, centralt läge i populära Söra, Åkersberga. Tomten är svagt sluttande och södervänd med uppvuxna, äldre träd och buskar. Här finns möjlighet att skapa ett bekvämt drömboende på en av få villatomter i området. Närhet till Åkersberga Centrum, buss/tåg-kommunikationer, skola, förskolor samt bad och båtplatser. Gång- och cykelväg längsmed infart till tomten. Försäljningen är ej kopplad till husföretag - välj själv hur huset skall utformas! Samtidigt som vi säljer denna tomt på Söralidsvägen 13 (Berga 6:815) har vi även i uppdrag att sälja tomten på Söralidsvägen 17 (Berga 6:816). Byggrätten är 175 kvm byggnadsarea (den ytan som en byggnad upptar på marken) i två plan utan inredd vind. Max höjd 6,5 meter. Används en del av byggnadsarean till uthus får detta vara max 3,0 meter. Prickad mark får ej byggas på. Se dokumenten Byggplan 1983 6 85 och Byggnadsplan karta. Det åligger köparen att ordna med vatten & avlopp samt el-anslutning. Kommunalt VA finns vid tomtgräns. För anslutningsavgifter se dokumentet VA_Taxa_Österåker.pdf. Möjlighet till fiberanslutning kan finnas – fiber finns i direkt närområde. Välkommen att boka tid för visning eller åk förbi tomten när det passar er. Tomtpinnar finns utsatta. För frågor kring bygglov kontakta: bygglov@osteraker.se 08-540 811 01 Telefontid måndag-fredag kl 10-12.

Budgivning pågår

Fakta

Utgångspris
2 395 000 kr
Tomtarea

990 m²

Reg Fastighetsmäklare

Profil

Katri Arnarp

0703066900

katri.arnarp@stromblad.nu

Närområde

Söra är ett centralt beläget område endast ca 2 km från Åkersberga Centrum, området består av raduhs, villor och bostadsrätter. Härifrån är det nära till centrum, skola, förskola, tåg, buss, simhall och havsbad i Margretelund och Österskär. I det närliggande friluftsområdet erbjuds ett upplyst motionsspår i kuperad miljö. Badplatsen Fiskartorpet i Sätterfjärden är mycket populär och på nära promenadavstånd. Här finner ni Söraskolan som är kommunens största skola med Åk F-9. Här har en omfattande renovering gjorts nyligen då det uppfördes en konstgräsplan och aktivitetspark.

Kommunikation

Kommunikationer i området är bussar till bland annat Åkersberga station, Danderyds sjukhus och Humlegården. Roslagsbanans linje 28 har även två järnvägsstationer (Tunagård och Åkersberga station) inom gångavstånd till Söra. Precis som resten av Åkersberga så ligger Söra intill länsväg 276 som går mellan Norrtälje och Trafikplats Rosenkälla, där den ansluter till länsväg 265 och E18 Norrtäljevägen.


Intresseanmälan

Tipsa om tomten


KartaBilder