Hägerneholmsvägen 7A

Hägerneholm, TÄBY

Välkommen till denna nyproducerade, yteffektiva lägenhet på 41 kvm - helt rättvänd med stor, härlig balkong, fin utsikt mot Ullnabacken och motstående radhushus med fin lärkträfasad! Bra planering med fullutrustat kök med kyl/frys, häll/ugn, fläkt, diskmaskin och micro. Stort fint badrum med dusch, handukstork, wc, handfat, spegelspåp samt kombinerad tvättmaskin/torktumlare. Trevlig entré med avhängning. Stort förråd precis intill lägenheten. Fastigheten har ett fint läge i den nya, levande stadsdelen Hägerneholm med varierad bebyggelse och hög servicegrad. Föreningen äger marken och byggåret är 2021. Tack vare ordentlig rumshöjd och mycket glas ger arkitekturen en luftig känsla. Föreningen har 177 bostäder. Stadsdelen har fina omgivningar med närhet till badplatser, gym, restauranger samt Arninge Centrum och Roslagsbanan. På nära avstånd finns promenadspår efter Ullnasjön med gångstigar, broar, utegym, kanaler, bryggor och lekplatser. Skavlöten erbjuder också många trevliga promenader, friluftsgård och badplats. Två närliggande golfbanor (Ullna GC och Arninge GK). Goda kommunikationer med buss till Danderyds Sjukhus, Täby Centrum, Kista Centrum, Stockholm C samt Norrtälje.

Visningar

 • 1
  oktober
  söndag
  kl 11:45 - 12:15
  Öppen visning. Välkommen!

Fakta

Utgångspris
2 095 000 kr
Månadsavgift

3 195 kr/mån

Indirekt nettoskuldsättning

446 559 kr

Rum

2 st

Boarea

41 m²

Våningsplan

1 / 5

Hiss

Ja

Byggnadsår

2021

Reg Fastighetsmäklare

Profil

Katri Arnarp

0703066900

katri.arnarp@stromblad.nu

Planlösning

Härlig 2-rumslägenhet i mycket bra läge i huset och stor möblerbar balkong. Med högt läge på en trappa och härligt utsikt mot Ullnabacken och fasad i lärkträ och stor fotbollsplan erbjuds en bostad med riktigt fin vy. Bostaden har genomgående ljusa moderna färg- och materialval såsom vitmålade väggar och vitlaserat modernt parkettgolv. En öppen planlösning mellan kök och vardagsrum med utgång till balkong ger en luftig och härlig känsla. Här finn möjlighet till flera olika möblerade ytor. Badrummet är rymligt och väggar och golv är klädda i kakel och klinker i sobert grå kulör. Sovrummet är rymligt med plats för dubbelsäng och hel vägg med garderober. Välkommen till denna trivsamma bostad!

Rum

 • RUMSBESKRIVNING

  ENTRÉ Vid den helt öppna entrén öppnar sig den ljusa moderna bostaden och utsikten genom stort fönsterparti och stor balkong över lärkträfasad och himmel. Här finns en hatthylla, garderob och städskåp. Väggarna i hela bostaden är målade i vitt och golvet är ett praktiskt mörkgrått klinkergolv. KÖKS- ALLRUM Köksdelen är öppen och komplett i vinkel och har gott om utrymme för förvaring i över och underskåp och snyggt avslut med praktiskt barbord. Det finns kyl/frys, häll/ugn, fläkt, diskmaskin och mikro och ho. Snygga köksluckor i ljus träfaner och bänkskiva i ljus laminat. Stänkskyddet är praktiskt stilren hel skiva i ljust glas. I denna öppna del kan man tänka sig att möblera med med ett runt matbord. Invid mot badrummet finns också gott om plats för en arbetsplats. SOVRUM Sovrummet är yteffektivt och rymmer dubbelsäng och har en hel vägg med garderober. Fint ljusinsläpp genom fönstret och med trevlig utsikt. Väggarna är vitmålade och golvet vitlaserat parkettgolv. BADRUM Badrummet är rymligt och har sobert grå kakelplattor och klinkergolv. Det finns dusch med glasade väggar, wc, handukstork, handfat med kommod och spegelskåp samt en kombinerad tvättmaskin med torktumlare. BALKONG Bostadens balkong är ett riktigt plus. Den är stor och möjligt att möblera. Utsikten är varierad. Rakt fram mot låga radhus i lärkträfasad och sedumtak och himmel. Till vänster syns ljuvliga gröna Ullnabacken och skolans gröna fotbollsplan. Till höger syn ett snyggt snitt av fastigheternas arkitektur mot himlen. FÖRRÅD Till vänster om entrédörren invid bostaden ligger lägenhetsförrådet. Det är praktiskt och rymligt. Kom och upplev denna trivsamma bostad!

Månadsavgift

3 195 kr/mån

Ingår uppvärmning, vatten och bostadsrättstillägg.

Indirekt nettoskuldsättning

446 559 kr

Energideklaration

Utfört

Utförd: 20/8 2021

Klass

C

Elektricitet

Nätbolag

Ellevio

Leverantör

Godel

Drift per år

Försäkring

2 100 kr

Elförbrukning

2 946 kr

Summa

5 046 kr

Kostnaden är estimerad efter ett totalt elpris på 2 kr/kwh i snitt över året. Prognostiserad årsförbrukning 1473 kwh/år.

Byggnad

Byggår

2021

Förening

Namn

BRF Sirius i Hägerneholm.

Organisationsnr

769630-2467.

Tillåter delat ägande

Ja.

Om föreningen

Brf Sirius är den andra av fyra etapper/kvarter som Hemgården kommer att uppföra i Hägerneholm. Lägenheterna består av 1-3 rok. Föreningen har utrymmen för rullatorer och barnvagnar. Föreningen har även ett miljörum, städförråd samt föreningsförråd.

Organisationsform

Bostadsrätt.

Parkering

Parkeringsplatser finns att hyra utomhus eller i garage. Parkering per månad kostar 550 kr i garage (finns 50 st) och 360 kr (finns 22 st) utomhus samt två handikapplatser ute för 500 kr. Nabo förvaltar och sköter uthyrning åt föreningen.

Äger marken

Ja.

Tv och bredband

Fastigheten är fiberansluten till Telia Öppen Fiber där 11 tjänsteleverantörer är anslutna. Bostadsrättshavare väljer själv leverantör av bredband/tele/TV liksom utbud av Tv-kanaler och hastighet på bredband.

Tillåter juridisk person som köpare

Nej.

Äkta förening

Ja.

Lägenheter

177 st.

Pantsättningsavgift

799 kr.

Överlåtelseavgift

1 838 kr. Betalas av Köpare.


Intresseanmälan

Tipsa om bostaden


Karta


Planlösning


Bilder