Trefaldighetsvägen 8A

Gribbylund, TÄBY

Boka gärna visning! Ring mig, Katri Arnarp fastighetsmäklare, på 070-3066900. Välkommen hem till denna välplanerade 4a på 79 kvm! Lägenheten har bra läge i huset med stor möblerbar balkong i trivsamt västerläge med fin utsikt. Tre bra sovrum, stort vardagsrum och kök med matplats. Det är mycket välplanerat och trivsamt - extra plus för hjärtat i lägenheten i form av vardagsrum och kök i delvis öppen planlösning! Genomgående gott skick särskilt i kök och badrum. Mycket fin tvättstuga i huset på markplan med fönster och väl tilltaget lättåtkomligt förråd. Gribbylund är ett familjevänligt område med närhet till all typ av service och mycket bra kommunikationer både till Stockholm och Täby Centrum. I Gribbylund Centrum finns mataffär, restauranger mm. Flertalet daghem, förskolor och skola finns i närområdet. På gångavstånd når du Rönningesjön, Ängsholmsbadet, Skavlötens friluftsområde och Stolpaskogen. Direkt närhet till fotbollsplan! Varmt välkommen på visning!

Fakta

Utgångspris
2 800 000 kr
Månadsavgift

6 813 kr/mån

Indirekt nettoskuldsättning

1 139 080 kr

Andelstal

0.32525 %

Rum

4 st

Boarea

79 m²

Våningsplan

2 / 4

Hiss

Ja

Byggnadstyp

Flerfamiljshus

Byggnadsår

1986-87

Reg Fastighetsmäklare

Profil

Katri Arnarp

0703066900

katri.arnarp@stromblad.nu

Interiör

Lägenheten har en mycket bra planlösning bestående av 3 sovrum, kök med matplats och rymligt vardagsrum. Bostaden har fönster i tre väderstreck. Vardagsrummet har utgång till en stor härlig möblerbar balkong i härligt västerläge och med plats för många. Genomgående fin ekparkett i hela bostaden ljusa målade alt tapetserade väggar. Samtliga innerdörrar är snygga strama vita. Alla fönster är bytta (2+1-glas) och försedda med persienner. Säkerhetsklassad lägenhetsdörr. Det finns en hall med flera garderober och det finns gott om förvaringsutrymmen i garderober och köksskåp Separat gäst-wc och badrum med badkar/dusch och tvättmaskin/torktumlare. Till bostaden hör ett stort vindsförråd (hiss hela vägen).

Rum

  • RUMSBESKRIVNING

    HALL Hallen är välkomnande och med flera garderober samt städskåp. Härifrån når man ett snyggt och modernt badrum. Väggarna är sobert tapetserade i ljust gråvita toner och sobert mönster. Golvet är ett ekparkettgolv. KÖK MED MATPLATS Köket är ett L-kök med under- och överskåp i vinkel. Det finns gott om arbetsytor och förvaringsutrymme. Köksluckorna är speglade och lackerade i vitt, varav ett parti överskåp med vitrinskåp och belysning. Arbetsytorna är gedigen ek och stänkskyddet snygg klinker. Därutöver finns häll/ugn med fläkt, stor ho med blandare, integrerad diskmaskin och mikro. Kyl och frys är side-by-side i rostfritt. Matplatsen är rymlig med plats för ca 6 personer. Stort fönsterparti vetter åt grönska och stiliga villor. Väggarna är tapetserade i snygg beige kulör och golvet är ekparkett. VARDAGSRUM Vardagsrummet är luftigt och ljust med delvis öppen planlösning mot köket. Här finns ett stort fönsterparti i vinkel med utsikt mot himmel och grönska - en bit bort snygga villor med vit fasadputs. Väggarna är snyggt tapetserade i ljusgrå kulör och golvet är ekparkett. SOVRUM 1 Detta är det ena av två stora sovrum. Här ryms dubbelsäng eller enkelsäng och skrivbord e.d. Det finns ett fint fönsterparti i vinkel mot gård och grönska. Två garderober. Väggarna är målade i vitt samt en tapetserad vägg och golvet är ekparkett. SOVRUM 2 Det största sovrummet 'masterbedroom' har en hel vägg med garderober och stort fönsterparti med dubbla fönster och morgonsol. Väggarna är målade i vitt har en fondvägg i sober svart. Golvet är ett ekparkettgolv. SOVRUM 3 Det här rummet är ett mindre sovrum med fint fönsterparti i vinkel och morgonsol. Här ryms säng och skrivbord och passar väl som barn-tonårsrum, arbetsrum eller gästrum. Väggarna är tapetserade i ljusblått med barnmotiv samt en vit målad fondvägg. GÄST-WC Bra separat wc med handfat och kommod samt praktiskt väggskåp. Väggarna är vitmålade och golvet ett klinkergolv i svart. BADRUM Badrummet är fullutrustat och består av badkar med dusch, wc, handfat med kommod och badrumsskåp samt tvättmaskin och torktumlare. Väggarna är snyggt helkaklade i vitt kakel i tegelförband. Golvet är ett snyggt klinker i svart hexagon. VINDSFÖRRÅD Till lägenheten hör ett stort vindsförråd som man når med hiss hela vägen upp. Vid entrén finns en trevlig tvättstuga med fönster åt gården. Här finns tvättmaskiner, torktumlare och torkskåp.

Månadsavgift

6 813 kr/mån

Inkluderar värme, vatten, förråd, cykelförråd och gemensam tvättstuga. Tillkommer obligatorisk avgift på 180 kr/mån för Internet/TV via Telia.

Indirekt nettoskuldsättning

1 139 080 kr

Uppgift från förening

Ventilation

Mekanisk frånluftsventilation med värmeåtervinning.

Energideklaration

Utförd

Utförd: 28/5 2020

Klass

D

Elektricitet

Förbrukning

1 182 kWh/år

Drift per år

Försäkring

2 472 kr

Elförbrukning

3 009 kr

Summa

5 481 kr

Nuvarande ägare har förbrukat 1182 kwh årligen. Angiven kostnad är en estimerad kostnad baserat på ett pris per kwh 99 öre, energiskatt 49 öre och inklusive fast elnätsavgift 1260 kr/år.

Närområde

Gribbylund är en stadsdel i Täby kommun belägen strax väster om Rönningesjön. Huvudbyggnaden till Gribbylund Gård finns fortfarande finns kvar. Den största delen av bebyggelsen har tillkommit efter 1980 inkluderande Gribbylund Centrum. Gribbylund består mestadels av småhus och radhus med lägenheter i framförallt centrumområdet. Det är ett av Täbys barntätaste områden. På gångavstånd finns stora rekreationsområden som Rönningesjön, Ängsholmsbadet och Skavlötens friluftsområde. Rönningesjön erbjuder bad sommartid och åka skridskoåkning vintertid. I närheten ligger även Skavlötens motionsgård med många joggingspår. Det finns också en gångstig runt hela sjön för långpromenad eller joggingtur i härlig miljö. På andra sidan sjön ligger Rönninge By, en fin 4H-gård. I Gribbylunds Centrum finns mataffär, restauranger mm. Flertalet förskolor och skolor finns i närområdet. Skolor i närheten är Myrängsskolan (årskurs 1-5), Täby Friskola Gribbylund (årskurs 1-5) samt Lilla Gribbylund (årskurs F-1). För mer info om skolor - se www.taby.se.

Byggnad

Typ

Flerfamiljshus

Byggår

1986-87

Förening

Namn

BRF Fållbänken 1.

Organisationsnr

769625-1730.

Tillåter delat ägande

Ja, minsta andel är 10 %.

Om föreningen

BRF Fållbänken 1 är en äkta förening som äger marken och bildades 2012. Man har 362 bostadsrättslägenheter, 55 hyreslägenheter och 10 hyreslokaler. Hyresrätter som lämnas tillbaka till föreningen omvandlas till bostadsrätter och inkomsterna används huvudsakligen för att amortera på föreningens lån. Lån per kvm bostadsyta enligt senaste årsredovisning är 13 326 kr.

Organisationsform

Bostadsrätt.

Parkering

Totalt 320 p-platser finns. Parkeringsplatser med motorvärmare kostar 310kr/mån, p-plats utan motorvärmare kostar 230 kr samt carport med motorvärmare 400kr/mån. Enligt hemsidan är det kort kö till parkeringsplats, längre till carport. Under hösten 2023 (oktober ) påbörjas en uppgradering av föreningens p-platser. Det innebär elektrifiering av 88% av parkeringsplatserna med möjlighet till laddning av elbilar samt med bibehållen möjlighet till motorvärmare.

Övrigt

Uppgifterna i objektsbeskrivningen härrör från säljaren & föreningen. Köparen uppmanas att noga undersöka lägenheten innan köp, samt noga läsa igenom föreningens årsredovisning. Köparen uppmanas även att kontrollera bostadslägenhetens boarea före köpet. Dessutom rekommenderar vi köpare, innan påskrivet köpekontrakt, att kontakt tas med föreningens styrelse för att höra sig för ytterligare om lägenheten och/eller föreningen.

Renoveringar

2022 Takrenovering Gribbylunds Torg lA 2022 Underhåll av uteplatser Sektion 2 2022 Renovering av hyreslägenheter 2022 Renovering av hyreslägenheter inför försäljning 2022 Vattenskada hyreslokal 2022 Uppfört 8 nya lägenheter som omvandlats till bostadsrätter i en tidigare förskola 2021 Takrenovering Gribbylundstorg 2a-b 4a-b 2021 Underhåll av uteplatser Sektion 1 Planerat är byte av hissar och renovering av fler tak (pausat just nu som försiktighetsåtgärd). Tvättstugor är renoverade en gång, inget stambyte har skett. Första stambyte planeras till 2036.

Gemensamma utrymmen

Tvättstuga, cykel- och barnvagnsrum, innergård och torg med lekplats.

Äger marken

Ja.

Tv och bredband

Föreningen har avtal med Telia - TV, TV-play och bredband 500/500 debiteras obligatoriskt med 180 kr/mån på avgiften.

Tillåter juridisk person som köpare

Nej.

Äkta förening

Ja.

Lägenheter

417 st.

Lokaler

10 st.

Hyresrätter

55 st.

Pantsättningsavgift

525 kr.

Överlåtelseavgift

1 575 kr. Betalas av Köpare.


Karta


Planlösning


Bilder